...

     

Manifest Facility Management

Η Manifest - Facility Management, εδώ και 10 χρόνια παραμένει στην κορυφή του κλάδου παρέχοντας στους πελάτες της Υπηρεσίες και Λύσεις που ενσωματώνουν όλα τα πλεονεκτήματα των διεθνών εξελίξεων στην τεχνολογία των Facilities.

Η Αποστολή μας:
Να εξασφαλίζουμε τις προϋποθέσεις για την αύξηση παραγωγικότητας, αποτελεσματικότητας και μείωσης λειτουργικού κόστους των δραστηριοτήτων, κάθε μεγάλης και οργανωμένης επιχειρηματικής οντότητας.

Να διασφαλίζουμε ένα υγιές, ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους, εκφράζοντας με πάθος και συνέπεια την αφοσίωση μας, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες του πελάτη μας, καινοτομώντας και στηριζόμενοι στην ανθρωποκεντρική έκφραση και κοινωνική μας ευθύνη. 

 www.manifest.gr

ISS Facility Services

 

Η ISS Facility Services Α.Ε. ανήκει σε έναν από τους παγκοσμίως ισχυρότερους ομίλους παροχής υπηρεσιών, με κυρίαρχη θέση στις περισσότερες Ευρωπαϊκές Χώρες, την Ασία, την Αυστραλία και τη Νότια Αμερική.

Ο όμιλος ISS A/S ιδρύθηκε στην Δανία το 1901 ως εταιρία φύλαξης. Το 1934 δραστηριοποιήθηκε στον καθαρισμό και από το 1945 άρχισε να επεκτείνεται στις βόρειες χώρες με περαιτέρω επέκταση σε όλη την Ευρώπη το 1962.

 

www.gr.issworld.com

COFELY GDF SUEZ

Η COFELY έχει σαν επιχειρηματικό όραμα την εξυπηρέτηση των Πελατών της και δεσμεύεται γιαυτό παρέχοντας μακροχρόνιες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται και σέβονται τις ανάγκες τους. Με ένα δυναμικό 67.000 αφοσιωμένων υπαλλήλων σε όλη την Ευρώπη, η COFELY προσφέρει στην πληθώρα των Πελατών της αξιόπιστες υπηρεσίες διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους / ποιότητας. Ως θυγατρική εταιρία του ομίλου GDF SUEZ, η COFELY αποτελεί μέρος του κλάδου GDF SUEZ Energy Services, που δραστηριοποιείται σε Τεχνικές Εγκαταστάσεις, Ενεργειακές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Διαχείρισης, καθώς και στη Διαχείριση Βοηθητικών Υπηρεσιών (Facility Management) στην Ευρώπη.

www.cofely-gdfsuez.gr

 

ΑΚΤΩΡ Facility Management

Η ΑΚΤΩΡ Facility Management A.E.(ΑΚΤΩΡ FM) ιδρύθηκε το 2008 με στόχο να ηγηθεί στην Ελληνική Αγορά στους τομείς της Λειτουργίας, Συντήρησης και Διαχείρισης κάθε είδους Κτιριακών Εγκαταστάσεων και Υποδομών.
Συνιστώντας τον κλάδο Διαχείρισης Τεχνικών Εγκαταστάσεων του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η ΑΚΤΩΡ Facility Management αποτελεί μέρος μιας μεγάλης οικογένειας, με θυγατρικές εταιρείες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από την κατασκευή και διαχείριση πολύπλοκων έργων και υποδομών μέχρι τη διαχείριση αποβλήτων.

www.aktorfm.gr

HOCHTIEF Facility Management Hellas A.E

Η HOCHTIEF Facility Management Hellas A.E. λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2000 ως 100% θυγατρική εταιρία της HOCHTIEF Solutions AG.
Η εταιρία προσφέρει στους συνεργάτες της ευφυείς και καινοτόμες ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης εγκαταστάσεων σε τομείς όπως Αεροδρόμια / Αεροπλοΐα, Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Οικονομικές Υπηρεσίες / Επενδυτές Κτηματομεσιτικής Αγοράς, Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), Τομέα Υγείας, Αυτοκινητοβιομηχανίες, Χημικές / Φαρμακευτικές Βιομηχανίες, καθώς και Βιομηχανίες Ηλεκτρονικών / Ημιαγωγών.

www.hochtief-facilitymanagement.gr

ΓΕΚ Services

Η ΓΕΚ Services Α.Ε. παρέχει μεγάλο εύρος τεχνικών υπηρεσιών συντήρησης, εγκατάστασης εξοπλισμού και υποστήριξης λειτουργιών σε μεγάλες εμπορικές, βιομηχανικές και ενεργειακές επιχειρήσεις. Οι υπηρεσίες αυτές καλύπτουν το σύνολο της υποδομής και του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σε όλο το φάσμα των εγκαταστάσεων (κτιριακών, παραγωγικών κλπ.).
 
Η Εταιρία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1990. Τον Αύγουστο του 2009 έγινε μέλος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και τον Δεκέμβριο του 2009 μετονομάστηκε από ALPHA POWERTEC A.Ε.Τ.Ε. σε ΓΕΚ Services A.E.

www.gekservices.gr

SARP Facility Management

Η Εταιρεία SARP Facility Management Α.Ε. ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2005 με έδρα την Αθήνα επί της οδού Πανεπιστημίου 42. Τα ιδρυτικά της στελέχη δεσμεύτηκαν να δημιουργήσουν μια εταιρεία ικανή να ανταποκριθεί στις κτιριακές ανάγκες των πελατών της με συνέπεια και αξιοπιστία. 

Αν και το ανθρώπινο δυναμικό της αριθμούταν αρχικά σε μόλις πέντε (5) άτομα, πελάτες όπως η Μηχανική Α.Ε., μας εμπιστεύθηκαν τον τακτικό καθαρισμό των γραφείων τους και διατηρούν συνεργασία με την Εταιρεία μας από το 2005 έως και σήμερα. 

www.sarp-services.gr

INMAINT

H ΙΝ ΜΑΙΝΤ είναι εξειδικευμένη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης λειτουργίας και συντήρησης μεγάλων κτιριακών, ηλεκτρομηχανολογικών, βιομηχανικών και αθλητικών εγκαταστάσεων και αποτελεί αξιόπιστη λύση για την απρόσκοπτη μακρόχρονη και αποδοτική λειτουργία ενός συγκροτήματος σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις και τις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη. 

Η IN MAINT είναι θυγατρική εταιρία της INTRAKAT και δημιουργήθηκε με την απορρόφηση της ΗΡΩΝ, εταιρείας εξειδικευμένης στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης. 

www.inmaint.gr

Klüh Service Management

Όμιλος εταιριών Klüh Ελλάδος είναι μέλος του Γερμανικού πολυεθνικού Ομίλου Klüh, με παγκόσμια παρουσία και περισσότερους από 42.000 εργαζόμενους. Στην Ελλάδα, ο όμιλος Klüh δραστηριοποιείται στην αγορά του facility management, της παροχής προσωπικού, της παροχής υπηρεσιών και προϊόντων ασφάλειας, της παροχής υπηρεσιών και προϊόντων καθαρισμού, του catering, των νοσοκομειακών υπηρεσιών και των υπηρεσιών αεροδρομίων. 

www.klueh.gr

ALTER EGO FACILITIES MANAGEMENT

Η ALTER EGO FACILITIES MANAGEMENT, μέλος του ομίλου εταιριών ‘ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ', αποτελεί μία ελληνική εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης & συντήρησης κτιριακών εγκαταστάσεων, η οποία δραστηριοποιείται και καλύπτει ένα ευρύ δίκτυο πελατών σε πανελλαδικό επίπεδο. Ιδρύθηκε το 1986, με βασική της φιλοσοφία την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, στο καλύτερο δυνατό κόστος (Value for money).

www.alter-ego.gr

REDEX Facility Management

Η REDEX AE μέσω των κατάλληλων διαδικασιών, του άριστα εκπαιδευμένου και εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού, των στρατηγικών συνεργασιών, καθώς και με χρήση της πολυετούς εμπειρίας και τεχνογνωσίας στο αντικείμενο έρχεται να προσφέρει στις σύγχρονες εταιρίες και οργανισμούς λύσεις στη διαχείριση της ακίνητής τους περιουσίας μέσω του Facility Management παρέχοντας προστιθέμενη αξία στους πελάτες της και ταυτόχρονα απαλλάσσοντας τους από την πολυπλοκότητα στο συντονισμό πλήθους εξειδικευμένων τεχνικών διαφόρων ειδικοτήτων.

www.redex.gr

All Experts Facilities Services

Η ALL EXPERTS FM είναι εξειδικευμένη ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Διαχείρισης, Λειτουργίας, Συντήρησης, Ασφαλείας και Διαχείρισης Ενέργειας Κτιριακών Εγκαταστάσεων (Facility Management). Η εταιρεία αναλαμβάνει τη πλήρη λειτουργική διαχείριση ακινήτων καθώς και την υποστήριξη όλων των υπηρεσιών λειτουργίας ενός κτιρίου (One-Stop-Shop), προκειμένου ο πελάτης να μπορεί να αφοσιωθεί αποκλειστικά στις κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητές του.

www.all-experts.gr

MBM Hellas

 

Η εταιρία MBM Hellas  είναι μία  από τις δυναμικότερες Ελληνικές εταιρείες, που δραστηριοποιείται πάνω από 25 χρόνια στην Ελλάδα, καλύπτοντας όλο το εύρος των υπηρεσιών που σχετίζονται με την Τεχνική υποστήριξη και το Facility Management ενός κτιρίου.

Όλες οι υπηρεσίες της MBM Hellas, αποτελούν την βάση για την διασφάλιση της ορθής λειτουργίας και άνεσης σε ένα κτίριο, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας.

 

www.mbmhellas.gr

Easy Facilities

Η Easy Facilities παρέχει υπηρεσίες προς επιχειρήσεις που κάνουν σημαντική χρήση κτιριακών εγκαταστάσεων και αφορούν στη Συντήρηση Εγκαταστάσεων και τις Κατασκευές και Ανακαινίσεις χώρων γραφείων και καταστημάτων.

Πελάτες της Easy Facilities είναι πρωτοπόροι τραπεζικοί οργανισμοί, αλυσίδες λιανικής και επιχειρήσεις με μεγάλα κτίρια γραφείων.

www.easyfacilities.com

 

 

Facility Management Companies in Greece

 

...