...

     

Διεθνής συνάντηση στην Αθήνα για τις εξελίξεις στην ενεργειακή αγορά

electric.jpgΣτη διεθνή συνάντηση κύρους Energy Commodities Conference 2017, που πραγματοποιείται στην Αθήνα για 3η χρονιά την Παρασκευή 12 Μαΐου, στο Αθηναΐς Πολυχώρος Πολιτισμού, συμμετέχουν ήδη δεκάδες υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής αγοράς, της κυβέρνησης, διεθνών traders, εκπροσώπων θεσμικών και ρυθμιστικών φορέων.

Περισσότερα...

Πέντε τεχνολογικές τάσεις που επηρεάζουν τη διαχείριση εγκαταστάσεων.

electric.jpgΖούμε σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς. Αυτό οδηγεί σε ολοκαίνουργιες λύσεις και προσεγγίσεις σε κοινά προβλήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε όχι μόνο στην καθημερινή ζωή, αλλά και στο χώρο της διαχείρισης εγκαταστάσεων. Παρακάτω, εξετάζουμε πέντε πρόσφατες τεχνολογικές τάσεις που επηρεάζουν τη βιομηχανία μας και πώς μπορούν να συμβάλουν στην περαιτέρω βελτίωσή της στο μέλλον.

Περισσότερα...

Ας καταστεί η ενεργειακή απόδοση προτεραιότητα για τη διαχείριση των εγκαταστάσεων

electric.jpgΑς καταστεί η ενεργειακή απόδοση προτεραιότητα για τη διαχείριση των εγκαταστάσεων

Το κόστος ενέργειας αυξάνεται. Έτσι, είναι κατανοητό ότι πολλές εταιρείες εστιάζουν σε αυτόν τον τομέα για να μειώσουν το συνολικό κόστος λειτουργίας τους για να αυξήσουν την κερδοφορία. Για το λόγο αυτό, η ανάπτυξη και η εφαρμογή ισχυρών προγραμμάτων ενεργειακής απόδοσης έχουν καταστεί βασική πτυχή της διαχείρισης των εγκαταστάσεων.


Περισσότερα...

Προβλήματα στη διαχείριση εμπορικών ακινήτων και χρήσιμες συμβουλές για τους ιδιοκτήτες

estatesΠροβλήματα στη διαχείριση εμπορικών ακινήτων και χρήσιμες συμβουλές για τους ιδιοκτήτες

Εάν έχετε μια εμπορική ιδιοκτησία και ενοικιάζετε την επιχείρησή σας, θα υπάρξουν πολλές προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας, ειδικά αν δεν έχετε κάνει ποτέ αυτό πριν. Παρακάτω εξετάζουμε τέσσερα από τα πιο κοινά προβλήματα στην εμπορική διαχείριση και σας παρέχουμε χρήσιμες συμβουλές για τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισής τους.

Περισσότερα...

Όσο προχωρά η αρχιτεκτονική μεγαλώνουν οι προκλήσεις για το FM

 -Las-Vegas-2.jpgΤο 1,9 δις $  το νέο σπίτι για την Oakland Raiders στο Λας Βέγκας, αυτό το νέο γήπεδο που διαθέτει μία τεράστια διαφανή οροφή και θα έχει 65.000 θέσεις.

Περισσότερα...

«Έργο πνοής» η ανάπλαση του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

filadelfeias_2 1.jpgΤην ανάπλαση θα χρηματοδοτήσει εξολοκλήρου η Περιφέρεια Αττικής διαθέτοντας 800 χιλιάδες ευρώ, με βάση την προγραμματική σύμβαση που υπέγραψαν μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Άρης Βασιλόπουλος. 

Περισσότερα...

Ρύθμιση για αυτόνομη θέρμανση

spiti.jpgMε χαρά υποδεχόμαστε τη νέα νομοθετική ρύθμιση (Ν.4447/2016) που προβλέπει ότι για την τοποθέτηση ανεξάρτητων μονάδων θέρμανσης δεν απαιτείται έγκριση ή απόφαση της γενικής συνέλευσης, αφού καθιστά σημαντικά πιο άμεση, εύκολη και ευνοϊκή την αυτόνομη σύνδεση ενός διαμερίσματος με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Περισσότερα...

Τζάκια καλοριφέρ ξύλου

tzaki.jpgΠρόκειται για μηχανισμούς σχεδιασμένους για την παραγωγή ζεστού νερού με καύση ξύλου.

Περισσότερα...

22η Παγκόσμια Διάσκεψη ΟΗΕ για το κλίμα

DSC_0072.jpgOι εκπρόσωποι των χωρών που συμμετέχουν στην 22η Διάσκεψη των Μερών (COP22) καλούνται να περάσουν από το στάδιο της δέσμευσης στο στάδιο της εφαρμογής, ώστε να μπει φρένο στην απειλητική άνοδο της θερμοκρασίας, έως τα τέλη του 21ου αιώνα.

Περισσότερα...

 

 

Facility Management Companies in Greece

 

...