...

     

Διαχείριση Εγκατάστασης

Διαχείριση Εγκατάστασης

Είναι ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Υπηρεσιών ( Facility Management) που συνδυάζει όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες σαν μια λύση.

Υπηρεσίες Καθαρισμού

Υπηρεσίες Καθαρισμού

Οι υπηρεσίες καθαρισμού παρέχονται από εξειδικευμένο προσωπικό σε νέες τεχνολογίες και συστήματα καθαρισμού.

Υπηρεσίες Ασφαλείας

Υπηρεσίες Ασφαλείας

Η υπηρεσία αυτή αποτρέπει συμβάντα απειλές και κινδύνους.

Υπηρεσίες Εστίασης

Υπηρεσίες Εστίασης

Η υπηρεσία αυτή δίνει την δυνατότητα να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εστίασης για επιχειρήσεις

Τεχνικά Έργα

Τεχνικά Έργα

Η ανακαινίσεις των χώρων, με αρχιτεκτονικές διαμορφώσεις, κατασκευαστικές και διακοσμητικές λύσεις, με εναλλακτικές λύσεις και εφαρμογές σε εργασίες όπως, χρωματισμοί,…

Υπηρεσίες Ηλεκτρομηχανολογικής Συντήρησης

Υπηρεσίες Ηλεκτρομηχανολογικής Συντήρησης

Περιλαμβάνονται εργασίες, ελέγχων, επιθεωρήσεων, επισκευών, οι οποίες είναι απαραίτητες για να εξασφαλίζεται η συνεχής και αποδοτική λειτουργία των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων…

Διαχείριση Απορριμμάτων

Διαχείριση Απορριμμάτων

Διαχείριση απορριμμάτων με την αναγκαία διάθεση ειδικών συσκευών - εξοπλισμού, συλλογή - μεταφορά οικοδομικών απορριμμάτων, συγκέντρωση και μεταφορά ογκωδών αντικειμένων…

Υπηρεσίες Πρασίνου

Υπηρεσίες Πρασίνου

Οι υπηρεσίες πρασίνου περιλαμβάνουν, κατασκευή έργων πρασίνου, συντήρηση έργων πρασίνου, αυτόματο πότισμα, συνθέσεις κήπων, γκαζόν - κατασκευή, συντήρηση, φωτισμούς κτλ.

Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού

Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού

Στην υπηρεσία αυτή συγκαταλέγονται οι υπηρεσίες ανθρωπινού δυναμικού.

Διαχείριση Αναλωσίμων Υλικών

Διαχείριση Αναλωσίμων Υλικών

Είναι η προμήθεια και διαχείριση αναλωσίμων υλικών (υλικά υγιεινής, χαρτικά, είδη ατομικής υγιεινής, είδη καθαρισμού) για την καθημερινή εξυπηρέτηση του…

Υγειονομικές Εφαρμογές

Υγειονομικές Εφαρμογές

Υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την προστασία της Δημόσιας Υγείας από παράσιτα και χωρίζονται στου παρακάτω βασικούς πυλώνες.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Πέντε τεχνολογικές τάσεις που επηρεάζουν τη διαχείριση εγκαταστάσεων.

electric.jpgΖούμε σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς. Αυτό οδηγεί σε ολοκαίνουργιες λύσεις και προσεγγίσεις σε κοινά προβλήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε όχι μόνο στην καθημερινή ζωή, αλλά και στο χώρο της διαχείρισης εγκαταστάσεων. Παρακάτω, εξετάζουμε πέντε πρόσφατες τεχνολογικές τάσεις που επηρεάζουν τη βιομηχανία μας και πώς μπορούν να συμβάλουν στην περαιτέρω βελτίωσή της στο μέλλον.

1. Αυξημένη πραγματικότητα και εικονική πραγματικότητα

Όταν ακούτε για την εικονική πραγματικότητα και την επαυξημένη πραγματικότητα, είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι είδους επίδραση μπορεί να έχει στις λειτουργίες μιας εταιρείας διαχείρισης εγκαταστάσεων. Είναι, εξάλλου, μια διασκεδαστική, διαδραστική τεχνολογική τάση χωρίς πραγματικό αντίκτυπο σε αυτό που συμβαίνει γύρω μας, έτσι; Σύμφωνα με τους ειδικούς, η VR και η AR αναμένεται να αλλάξουν τη βιομηχανία διαχείρισης εγκαταστάσεων προς το καλύτερο με τους ακόλουθους τρόπους:
A: Θα συμβάλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας στον τομέα των υπηρεσιών, δείχνοντας ακριβώς τι χρειάζονται.
Β: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περιγραφή γύρω από ένα κτίριο με τη βοήθεια ενεργών δεδομένων αισθητήρων, καθιστώντας δυνατή την ανίχνευση πιθανών προβλημάτων και τη μεγέθυνση σε αυτές τις περιοχές.

2. Ρομποτική

Παρόλο που πιθανώς δεν είναι καλή είδηση για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, η ρομποτική είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσει περαιτέρω τη διαχείριση εγκαταστάσεων για τους ιδιοκτήτες. Τα ρομπότ καθαρισμού, για παράδειγμα, θα είναι σε θέση να εκτελούν καθήκοντα αυτόματα με ελάχιστη, αν όχι καθόλου, επίβλεψη. Αυτή είναι μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση για την πρόσληψη υπαλλήλων.

3. Δρομείς

Τα Drones επιτρέπουν στις εταιρείες διαχείρισης εγκαταστάσεων να παρακολουθούν προσεκτικά τα κτίρια και να εντοπίζουν πότε απαιτείται συντήρηση χωρίς να χρειάζεται να στέλνουν πλήθος εργαζομένων κάθε λίγες ημέρες για να διεξάγουν ενδελεχή επιθεώρηση. Οι κάμερες θερμικής απεικόνισης που χρησιμοποιούνται τη νύχτα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να ελέγξουν την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου ενός πελάτη.

4. Τεχνητή Νοημοσύνη

Η τεχνητή νοημοσύνη πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό προβλημάτων στον κόσμο της διαχείρισης εγκαταστάσεων, αναλύοντας άφθονα δεδομένα. Χρησιμοποιώντας όλα αυτά τα δεδομένα, θα βοηθήσει επίσης να παρέχει τις πιο αποτελεσματικές λύσεις, αναλύοντας τους πιθανούς παράγοντες κινδύνου όλη την ώρα.

5. Ασύρματα πρωτόκολλα

Πράγματα όπως η ασφάλεια ελέγχου πρόσβασης και οι κάρτες-κλειδιά είναι εδώ και πολλά χρόνια. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η τεχνολογία συνεχίζει να προχωράει. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αρκετά σύντομα θα υπάρξει ένα σύστημα που θα σας υπογράφει καθώς περπατάτε στο γραφείο, θα ξεκλειδώσει τα σχετικά δωμάτια πριν φτάσετε σε αυτά, θα φορτώσει τον λογαριασμό σας στον υπολογιστή καθώς μπαίνετε στο γραφείο ή στον θάλαμο και, ευτυχώς για αυτοί που τείνουν να είναι λίγο ξεχασμένοι μετά από μια κουραστική μέρα, σας θυμίζουν ακριβώς πού σταθμεύσατε το αυτοκίνητό σας καθώς φύγετε.

Αν ψάχνετε για μια οικονομικά προσιτή, ευέλικτη εταιρεία διαχείρισης εγκαταστάσεων που να καλύπτει τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις και τις εξελίξεις σε μια προσπάθεια να σας προσφέρει ένα επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών που δεν είναι καθόλου αληθινό, ήρθε η ώρα να έρθετε σε επαφή με την Manifest Facility Management ομάδα. Ανυπομονούμε να μας καλέσετε!

 

 

Facility Management Companies in Greece

 

...