...

     

Διαχείριση Εγκατάστασης

Διαχείριση Εγκατάστασης

Είναι ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Υπηρεσιών ( Facility Management) που συνδυάζει όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες σαν μια λύση.

Υπηρεσίες Καθαρισμού

Υπηρεσίες Καθαρισμού

Οι υπηρεσίες καθαρισμού παρέχονται από εξειδικευμένο προσωπικό σε νέες τεχνολογίες και συστήματα καθαρισμού.

Υπηρεσίες Ασφαλείας

Υπηρεσίες Ασφαλείας

Η υπηρεσία αυτή αποτρέπει συμβάντα απειλές και κινδύνους.

Υπηρεσίες Εστίασης

Υπηρεσίες Εστίασης

Η υπηρεσία αυτή δίνει την δυνατότητα να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εστίασης για επιχειρήσεις

Τεχνικά Έργα

Τεχνικά Έργα

Η ανακαινίσεις των χώρων, με αρχιτεκτονικές διαμορφώσεις, κατασκευαστικές και διακοσμητικές λύσεις, με εναλλακτικές λύσεις και εφαρμογές σε εργασίες όπως, χρωματισμοί,…

Υπηρεσίες Ηλεκτρομηχανολογικής Συντήρησης

Υπηρεσίες Ηλεκτρομηχανολογικής Συντήρησης

Περιλαμβάνονται εργασίες, ελέγχων, επιθεωρήσεων, επισκευών, οι οποίες είναι απαραίτητες για να εξασφαλίζεται η συνεχής και αποδοτική λειτουργία των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων…

Διαχείριση Απορριμμάτων

Διαχείριση Απορριμμάτων

Διαχείριση απορριμμάτων με την αναγκαία διάθεση ειδικών συσκευών - εξοπλισμού, συλλογή - μεταφορά οικοδομικών απορριμμάτων, συγκέντρωση και μεταφορά ογκωδών αντικειμένων…

Υπηρεσίες Πρασίνου

Υπηρεσίες Πρασίνου

Οι υπηρεσίες πρασίνου περιλαμβάνουν, κατασκευή έργων πρασίνου, συντήρηση έργων πρασίνου, αυτόματο πότισμα, συνθέσεις κήπων, γκαζόν - κατασκευή, συντήρηση, φωτισμούς κτλ.

Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού

Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού

Στην υπηρεσία αυτή συγκαταλέγονται οι υπηρεσίες ανθρωπινού δυναμικού.

Διαχείριση Αναλωσίμων Υλικών

Διαχείριση Αναλωσίμων Υλικών

Είναι η προμήθεια και διαχείριση αναλωσίμων υλικών (υλικά υγιεινής, χαρτικά, είδη ατομικής υγιεινής, είδη καθαρισμού) για την καθημερινή εξυπηρέτηση του…

Υγειονομικές Εφαρμογές

Υγειονομικές Εφαρμογές

Υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την προστασία της Δημόσιας Υγείας από παράσιτα και χωρίζονται στου παρακάτω βασικούς πυλώνες.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Διεθνής συνάντηση στην Αθήνα για τις εξελίξεις στην ενεργειακή αγορά

electric.jpgΣτη διεθνή συνάντηση κύρους Energy Commodities Conference 2017, που πραγματοποιείται στην Αθήνα για 3η χρονιά την Παρασκευή 12 Μαΐου, στο Αθηναΐς Πολυχώρος Πολιτισμού, συμμετέχουν ήδη δεκάδες υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής αγοράς, της κυβέρνησης, διεθνών traders, εκπροσώπων θεσμικών και ρυθμιστικών φορέων.

Στην ατζέντα του διαλόγου πρόκειται να τεθούν τα κυρίαρχα ζητήματα της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, η διαπραγμάτευση των προϊόντων ΝΟΜΕ στη δευτερογενή αγορά και οι εξελίξεις στον ενιαίο ευρωπαϊκό ενεργειακό χώρο, ενόψει και της επικείμενης μετεξέλιξης του ΛΑΓΗΕ σε Χρηματιστήριο Ενέργειας. Το συνέδριο διοργανώνεται από το Plant της Boussias Communications. Έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους καταξιωμένοι experts ως ομιλητές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται οι:
• Luis Colasante, Group Energy Manager & Head of Economic Research, Sogefi Group. Ο Luis θα αναφερθεί στις αγορές ισχύος (capacity markets.
• Dina Lašová, Business Development, Power Exchange Central Europe. Θα μιλήσει για τη συγχώνευση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας της Τσεχίας (PXE) με αυτό της Γερμανίας (EEX).
• Dr. Wolfram Vogel, Director Public & Regulatory Affairs and Communications, EPEXSPOT. Θα αναλύσει την εμπειρία σύζευξης των αγορών στα πλαίσια του Μοντέλου Στόχο (Target Model), ενόψει της σύζευξης της ελληνικής αγοράς ενέργειας με την αγορά της Ιταλίας.
• Martin Georgiev, Head of South Balkans Area, Alpiq Energia Bulgaria. Θα περιγράψει τη Βουλγαρική αγορά ενέργειας, τόσο για την παραγωγή και το εμπόριο, αλλά και για την παροχή ενέργειας σε τελικούς καταναλωτές στη γειτονική χώρα.
• Karoly Matrai, CEO, Keler Group. Θα μιλήσει για τις υπηρεσίες
εκκαθάρισης συναλλαγών προθεσμιακών ενεργειακών συμβολαίων.

 

 

Facility Management Companies in Greece

 

...