...

     

Διαχείριση Εγκατάστασης

Διαχείριση Εγκατάστασης

Είναι ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Υπηρεσιών ( Facility Management) που συνδυάζει όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες σαν μια λύση.

Υπηρεσίες Καθαρισμού

Υπηρεσίες Καθαρισμού

Οι υπηρεσίες καθαρισμού παρέχονται από εξειδικευμένο προσωπικό σε νέες τεχνολογίες και συστήματα καθαρισμού.

Υπηρεσίες Ασφαλείας

Υπηρεσίες Ασφαλείας

Η υπηρεσία αυτή αποτρέπει συμβάντα απειλές και κινδύνους.

Υπηρεσίες Εστίασης

Υπηρεσίες Εστίασης

Η υπηρεσία αυτή δίνει την δυνατότητα να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εστίασης για επιχειρήσεις

Τεχνικά Έργα

Τεχνικά Έργα

Η ανακαινίσεις των χώρων, με αρχιτεκτονικές διαμορφώσεις, κατασκευαστικές και διακοσμητικές λύσεις, με εναλλακτικές λύσεις και εφαρμογές σε εργασίες όπως, χρωματισμοί,…

Υπηρεσίες Ηλεκτρομηχανολογικής Συντήρησης

Υπηρεσίες Ηλεκτρομηχανολογικής Συντήρησης

Περιλαμβάνονται εργασίες, ελέγχων, επιθεωρήσεων, επισκευών, οι οποίες είναι απαραίτητες για να εξασφαλίζεται η συνεχής και αποδοτική λειτουργία των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων…

Διαχείριση Απορριμμάτων

Διαχείριση Απορριμμάτων

Διαχείριση απορριμμάτων με την αναγκαία διάθεση ειδικών συσκευών - εξοπλισμού, συλλογή - μεταφορά οικοδομικών απορριμμάτων, συγκέντρωση και μεταφορά ογκωδών αντικειμένων…

Υπηρεσίες Πρασίνου

Υπηρεσίες Πρασίνου

Οι υπηρεσίες πρασίνου περιλαμβάνουν, κατασκευή έργων πρασίνου, συντήρηση έργων πρασίνου, αυτόματο πότισμα, συνθέσεις κήπων, γκαζόν - κατασκευή, συντήρηση, φωτισμούς κτλ.

Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού

Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού

Στην υπηρεσία αυτή συγκαταλέγονται οι υπηρεσίες ανθρωπινού δυναμικού.

Διαχείριση Αναλωσίμων Υλικών

Διαχείριση Αναλωσίμων Υλικών

Είναι η προμήθεια και διαχείριση αναλωσίμων υλικών (υλικά υγιεινής, χαρτικά, είδη ατομικής υγιεινής, είδη καθαρισμού) για την καθημερινή εξυπηρέτηση του…

Υγειονομικές Εφαρμογές

Υγειονομικές Εφαρμογές

Υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την προστασία της Δημόσιας Υγείας από παράσιτα και χωρίζονται στου παρακάτω βασικούς πυλώνες.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Διεθνές Συνέδριο Υδρογονανθράκων στην Αθήνα.

synedrio.jpgΜε σημαίνουσες συμμετοχές που επιβεβαιώνουν το ισχυρό πολιτικό και οικονομικό ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου, πραγματοποιείται στη χώρα μας στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου το 2ο“Global Oil & Gas South East Europe & MediterraneanSummit”.

Η εκδήλωση αποτελείται από έκθεση και συνέδριο και διοργανώνεται στην Αθήνα στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντροMetropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι επενδυτικές και αναπτυξιακές ευκαιρίες αλλά και να υπάρξουν ευκαιρίες για Β2Β συναντήσεις και συνεργασίες με επίκεντρο τον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο του upstream (έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων) και του midstream (μεταφορά ενέργειας).
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο υπουργός ενέργειας της χώρας μας κ. Παναγιώτης Σκουρλέτης και ο υπουργός ενέργειας του Ισραήλ κ. Yuval Steinitz καθώς και σημαντικός αριθμός κυβερνητικών εκπροσώπων χωρών όπως το Ιράν, η Αλβανία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο κ.α.
Σε εταιρικό επίπεδο μεταξύ άλλων συμμετέχουν ο όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων, ο αγωγός TAP, η ΔΕΠΑ, ο ΔΕΣΦΑ, η κρατική εταιρεία πετρελαίων της Κροατίας ΙΝΑ, η Νορβηγική πολυεθνική Statoil, οι κρατικές εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου του Ιράν NIOC και NIGC, η Ρουμάνικη κρατική εταιρεία φυσικού αερίου Romgaz, ο αγωγός TANAP, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) κ.α.

 

 

Facility Management Companies in Greece

 

...